آموزش زبان انگلیسی
هدف:
   آیا می­توان درها را به روی خود بست و به همه ملت­ها پشت کرد و از پیشرفت و سازندگی سخن گفت؟  آیا می­توان بدون شناخت زبان انگلیسی که زبان بین المللی است، از تمدن و فرهنگ اقوام و همچنین پیشرفت های علمی و فرهنگی و تحولات ادبی و هنری جهانیان آگاهی یافت؟ و آیا می توان ارزش مطالعه آثار ادیبان بزرگی چون شکسپیر، مولیر، دیکنز و پروست و صدها فیلسوف و اندیشمند جهان را انکار کرد؟
اینجاست که باید بر اهمیت رشته­های زبان های خارجه و به خصوص دو رشته زبان انگلیسی و ادبیات و مترجمی زبان انگلیسی مهر تایید زد، دو رشته­ای که ما در این بخش به معرفی آنها می پردازیم با ذکر این نکته که رشته های زبان های خارجه از بین تمامی داوطلبان آزمون سراسری دانشجو می­پذیرد.
زبان و ادبیات انگلیسی
    در رشته زبان و ادبیات انگلیسی طی سه ترم، دروس پایه که شامل خواندن، نگارش و مکالمه است، آموزش داده می­شود تا دانشجو با مسائل اساسی زبان آشنا گشته و آماده مطالعه دروس تخصصی خود گردد. که دروسی شامل ادبیات انگلیسی (درآمدی بر ادبیات، فنون و صناعات ادبی، تاریخ ادبیات، شعر، رمان و نمایشنامه انگلیسی)، ترجمه (ترجمه متون ساده و ادبی)، زبان شناسی و روش تدریس و آزمون سازی می­شود.
     دروس رشته زبان و ادبیات انگلیسی به چهار بخش اصلی انگلیسی عمومی، زبان شناسی، روش تدریس و ادبیات تقسیم می­شود که در بخش انگلیسی عمومی بر روی دستور زبان، دامنه لغت و روش­های خواندن کار می‌شود تا دانشجو بتواند برای خواندن هر متنی تبحر لازم را پیدا کند.
     در بخش زبان شناسی نیز اصول آواشناسی و ساختارهای زبانی و چگونگی شکل گیری آنها آموزش داده می­شود و در نتیجه دانشجو نسبت به ساختار زبان حساس­تر شده و تشخیص می دهد زبانی که صحبت می­کند دارای چه ریشه­ ها و پایه ­هایی است و این باعث بالا رفتن دقت فکری او می­شود.
     دروس مربوط به روش تدریس و آزمون سازی نیز به دانشجویان روش نوین تدریس زبان انگلیسی را می­آموزد و بالاخره دروس بخش ادبیات، اطلاعات دانشجویان را نسبت به فرهنگ انگلیسی زبانان وسعت می­بخشد چرا که بخش اصلی فرهنگ یک ملت در ادبیات آن منعکس می­شود و در نتیجه وقتی با ادبیات قومی آشنا شویم، با فرهنگ آن قوم آشنا خواهیم شد. در ضمن دانشجویان این گرایش در ۸ واحد با ترجمه ساده و ادبی متون زبان انگلیسی آشنا می­شوند..
     برخلاف تصور عامه مردم، ما در دانشگاه با الفبای زبان انگلیسی آشنا نمی­شویم بلکه دانشجوی این رشته پیش از ورود به دانشگاه باید هم انگلیسی بفهمد و هم به این زبان سخن بگوید. و سپس در اینجا با سیر ادبیات انگلیسی و یا نقد ادبی که از افلاطون شروع می­شود تا دوره معاصر ادامه می­یابد، آشنا شود. یعنی ما در اینجا از زبان انگلیسی به عنوان ابزاری برای یاد گرفتن ادبیات انگلیسی استفاده می­کنیم.